Lege Monitor - peste 80000 acte normative publicate in Monitorul Oficial   

 

soft legislativ

Comanda LEX - Consilier Juridic
      Programul pentru calculator LEX-Consilier Juridic v.6.0. se adreseaza juristilor, avocatilor, notarilor, firmelor de stat sau private, precum si tuturor acelora care doresc sa consulte intreaga legislatie a Romaniei din 1858 pina in prezent. Reprezentand cea mai buna solutie pentru informarea legislativa a celor interesati si venind in ajutorul celor care lucreaza zilnic cu acte normativ, programul este extrem de usor de utilizat chiar si de catre persoanele care nu au pregatire informatica sau studii juridice.

Datorita complexitatii motorului de cautare, puteti interoga baza de date intr-un mod eficient si extrem de rapid, afisarea textului facandu-se practic instantaneu. Interfata este foarte prietenoasa si uniforma conceputa dupa o arhitectura logica si simpla, permitind cautarea dupa criterii multiple, inclusiv dupa cuvant sau expresie din text. Programul contine in prezent peste 80.000 de acte normative.
Selectia actelor normative se poate face dupa mai multe criterii de cautare:
- INDEX NORMATIV ( lista cu toate actele normative ordonate cronologic)
-
TIPUL actului normative (lege, hotarare, decret, ordonanta, norma, etc)
-
NUMARUL actului normative
-
TEMATICA la care se refera actul normative
-
EMITENT (parlament, guvern, presedinte, minister)
-
MONITOR (numarul Monitorului Oficial in care a fost publicat actul )
-
CAUTARE DUPA CUVANT SAU EXPRESIE din text.
lex
Actele normative sint legate intre ele din punct de vedere al modificarilor survenite (abrogari, modificari, completari, aprobari, republicari). La fiecare act selectat se prezinta instantaneu textul actului, monitorul in care a fost publicat si starea (daca a fost modificat sau daca modifica alte acte). Pot fi vizualizate in paralel 2 acte care exercita modificari unul asupra celuilalt. Actele pot fi vizualizate, modificate, editate sau tiparite pe orice tip de imprimanta. Se poate salva un numar nelimitat de acte in Agenda Personala care va permite sa aveti la indemana toate actele care va intereseaza in mod curent.
consilier juridic monitorul oficial legislatie lege ordonanta hotarare

legislatie online

LEX - Consilier Juridic cu 1 an abonament inclus: 300 lei


Cu numai 300 lei obtineti programul cu cele peste 80.000 acte normative incluse, plus un abonament saptamanal gratuit pentru 1 an.

Comanda LEX - Consilier Juridic
LEX - Consilier Juridic v.6.0. este disponibil pe CD sau poate fi descarcat de pe internet. Instalarea se face automat lansand setup.exe. Programul ocupa aproximativ 800 MB pe hard disk si ruleaza sub sistemele de operare Windows 95/98, Windows XP, Windows 2000, Windows ME, Windows NT, Windows Vista, Windows 7, Windows 8. Poate fi rulat pe orice sistem cu procesor mai mare de 233 Mhz, 32MB RAM, placa grafica standard.
In cadrul Contractului de abonament producatorul in calitate de detinator al dreptului de autor conform Legii nr.8/1996 va ofera licenta de utilizare a programului achizitionat.

Preturile sant fixe si la ele NU se adauga TVA.

Actualizarea programului se face saptamanal prin e-mail.

In cadrul abonamentului la softul legislativ, este inclus si abonament gratuit la legislatie online.

Download versiunea demo