Lege Monitor - peste 80000 acte normative publicate in Monitorul Oficial   

 

   
 
   
 
 

Pentru a avea acces si la textele actelor normative trebuie sa aveti un abonament online.
Abonamentul costa 15 RON/luna (TVA inclus) si se incheie pentru minim 3 luni.

   Legislatie online LegeMonitor

      Baza de date LegeMonitor va ofera acces online la intreaga legislatie a Romaniei publicata in Monitorul Oficial (peste 70.000 de acte normative) din 1856 pana in prezent: legi, decrete, hotarari, ordonante, ordine, decizii, instructiuni, norme, coduri, circulare, regulamente, etc. Actualizarea bazei de date se face permanent.
      Cautati legea, ordonanta, hotararea sau alt act normativ care va intereseaza, folosind criteriile de cautare de mai sus. Textele actelor normative pot fi vizualizate numai de catre membri inscrisi pe baza de abonament.

Pentru a deveni membru trebuie sa completati formularul abonament online dupa care veti primi prin e-mail o factura proforma cu care face plata. In momentul confirmarii plati, contul dumneavoastra va deveni activ.

Informatii suplimentare la tel.: 0254.223.045; 0744.399.628

   Soft legislativ Lex-Consilier Juridic 

      Daca doriti sa aveti instalata pe calculatorul dumneavoastra intreaga baza de date legislativa, puteti achizitiona la un pret promotional programul Lex - Consilier Juridic v.6.0. 
      Produsul informatic Lex - Consilier Juridic v.6.0. se adreseaza juristilor, notarilor, firmelor de stat sau private, precum si tuturor acelora care doresc sa consulte intreaga legislatie a Romaniei din 1856 pana in prezent. Reprezentand cea mai buna solutie pentru informarea legislativa a celor interesati si venind in ajutorul celor care lucreaza zilnic cu acte normative, programul este extrem de usor de utilizat chiar si de catre persoanele care nu au pregatire informatica sau studii juridice. 
      Actele normative sant legate intre ele din punct de vedere al modificarilor survenite (abrogari, modificari, completari, aprobari, republicari). La fiecare act selectat se afiseaza instantaneu textul actului, monitorul in care a fost publicat si starea (daca a fost modificat sau modifica alte acte). Pot fi vizualizate in paralel doua acte care exercita modificari unul asupra celuilalt. Actele pot fi vizualizate, modificate, editate sau tiparite pe orice tip de imprimanta.

Pretul programului este de numai  80 RON

Se asigura actualizare lunara pe baza de abonament (40 RON/luna). In cadrul abonamentului la softul legislativ, este inclus si abonament gratuit la legislatie online.

Comanda softul legislativ

Download versiunea demo