Lege Monitor - peste 80000 acte normative publicate in Monitorul Oficial   

 

legea

   
 
   
 
 

Pentru a avea acces si la textele actelor normative trebuie sa aveti un abonament la Legislatia online.
Abonamentul costa 15 lei/luna (TVA inclus) si se incheie pentru minim 3 luni.

   Programul Lex - Consilier Juridic 

Daca doriti sa beneficiati de mai multe optiuni de cautare, va recomandam programul LEX Consilier Juridic. Programul se instaleaza in calculator si poate fi utilizat chiar si fara conectare la internet.
Pretul programului cu abonament inclus pentru 1 an este de 300 lei. Se asigura actualizare saptamanala (prin internet) pe baza de abonament.

Alte oferte promotionale
Lex - fara abonament inclus

  80 lei

Lex - cu 3 luni abonament inclus 120 lei
Lex - cu 6 luni abonament inclus 200 lei
Lex - cu 1 an abonament inclus 300 lei
Comanda acum

      Daca doriti sa aveti instalata pe calculatorul dumneavoastra intreaga baza de date legislativa, puteti achizitiona la un pret promotional programul Lex - Consilier Juridic. 
      Programul legislativ Lex - Consilier Juridic se adreseaza juristilor, notarilor, firmelor de stat sau private, precum si tuturor acelora care doresc sa consulte intreaga legislatie in vigoare a Romaniei publicata in Monitorul Oficial (peste 82.000 de acte normative) din 1856 pana in prezent. Reprezentand cea mai buna solutie pentru informarea legislativa a celor interesati si venind in ajutorul celor care lucreaza zilnic cu acte normative, programul este extrem de usor de utilizat chiar si de catre persoanele care nu au pregatire informatica sau studii juridice. 
      In softul legislativ Lex - Consilier Juridic, actele normative sant legate intre ele din punct de vedere al modificarilor survenite (abrogari, modificari, completari, aprobari, republicari). La fiecare act selectat se afiseaza instantaneu textul actului, monitorul in care a fost publicat si starea (daca a fost modificat sau modifica alte acte). Pot fi vizualizate in paralel doua acte care exercita modificari unul asupra celuilalt. Actele pot fi vizualizate, modificate, editate sau tiparite pe orice tip de imprimanta.

Comanda softul legislativ

Informatii suplimentare la tel.: 0744.399.628

Download versiunea demo

Politica de confidentialitate    Cookies